• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В РНБО розповіли, чого не вистачає ЗСУ

    Опубликовано: 2022-05-26 11:00:59

    Збройні сили України потребують бойових літаків, а Росія домінує в небі завдяки українським повітряним суднам, переданим РФ у перші роки незалежності.

    Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов в ефірі національного телемарафону.

    "Єдине, чого нам зараз не вистачає – це літаків", – сказав він, та зазначив — для ведення війни проти України Росія користує стратегічну авіацію, яка була передана їм Україною за підсумками договору від 1994 року.

    Це означає, що з літаків, на яких раніше літали українські льотчики, патрулюючи небо, тепер рашисти запускають ворожі ракети по українських містах.

    "Це, звичайно, сумно, але навчатимемося на цих уроках", - зазначив Данилов.

    Він додав, що армію противника не слід недооцінювати, вона, як і раніше, залишається потужною, хоча ЗСУ і гідно тримають удар і дають відсіч. Тому зараз завдання номер один – це звести російську військову міць нанівець, щоб питання нападу на нашу державу в Кремлі більше ніколи не порушувалося.

    Нагадаємо, Литва готує нову партію військової допомоги для України. Зокрема, Литва планує передати бронемашини М113, військові вантажівки та позашляховики.

    Ілля Требор

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.