• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литва передасть Україні бронетехніку, військові вантажівки та позашляховики для саперів

    Опубликовано: 2022-05-25 13:15:08

    Литва готує нову партію військової допомоги Україні: сили оборони отримають від союзників 20 американських бронетранспортерів М113, 10 військових вантажівок та 10 саперних позашляховиків. Про це пише пресслужба Міноборони Литви.

    Як зазначив глава відомства Арвідас Анушаускас, скоординована підтримка союзників "є вирішальним фактором перемоги України та, після перемоги, захисту її суверенітету".

    За словами міністра, вартість нової партії допомоги ЗСУ становить близько 15,5 млн євро.

    В оборонному відомстві Литви запевнили, що країна "докладає всіх зусиль для підтримки державності та незалежності України, підтримувала і підтримуватиме Україну всіма можливими способами, включно з військовою, фінансовою, гуманітарною та іншою необхідною допомогою".

    Литва вже передала ЗСУ ПЗРК Stinger, різні протитанкові засоби, бронежилети, каски, 120-мм міномети, стрілецьку зброю, боєприпаси, тепловізори, безпілотники, антидрони та радари спостереження на суму близько 100 млн євро.

    Евгений Пилипенко
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.