• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські загарбники знову обстріляли Сєвєродонецьк: шестеро загиблих, восьмеро отримали поранення

    Опубликовано: 2022-05-25 11:30:16

    Російські військові 25 травня обстріляли Сєвєродонецьк Луганської області. Внаслідок ворожого обстрілу шестеро людей загинули, восьмеро отримали поранення. 

    Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

    "У Сєвєродонецьку шестеро загиблих та щонайменше восьмеро поранених, більшість – поблизу бомбосховищ, місто тримає оборону. Одній жінці довелося ампутувати ногу. Останніми днями, коли житловий масив обстрілюють безперервно, дістатися до місця загибелі людини вкрай складно", - поінформував очільник ОВА.

    Він зазначив, що росіяни б’ють по скупченню людей. А також знаючи, що на сєвєродонецькому "Азоті" облаштовані бомбосховища, спрямовують снаряди саме туди.

    "Вчора вони вбили там чотирьох місцевих жителів, ще трьох госпіталізовано. Також ворогу відомо, в яких школах є укриття – туди теж б’ють невипадково. Поблизу одного з навчальних закладів 24 травня поранено жінку. Цю інформацію окупант збирає, використовуючи безпілотники, а також надходять дані від навідників", - йдеться у повідомленні.

    Також Сергій Гайдай попередив, що зрадники можуть бути серед цивільних. Нібито ховатись від обстрілів і отримувати разом з усіма гуманітарну допомогу, але при цьому допомогти ворогу.

    "Кількість пошкодженого за учорашній день житла порахувати важко. Зруйновані два будинки в Сєвєродонецьку. По чотири - в Новодружеську, Врубівці та Комишувасі, по три - у Золотому та Тошківці, по два - в Катеринівці та Нирковому, один - в Гірському. У ці хвилини, за підтримки артилерії, російські окупанти ведуть наступ на Сєвєродонецьк", - додав він.

    Нагадаємо, радник голови ОП Олексій Арестович заявив, що армія РФ намагається оточити Лисичанськ та Сєвєродонецьк, влаштувавши там "другий Маріуполь".

    Окупанти намагаються прорватися від Врубівки і перерізати дорогу в районі Берестового, що є однією з головних їх цілей, щоб перервати постачання між Бахмутом і Лисичанськом. Ситуація для українських військових складна.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.