• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Санкції почали діяти: в росії прогнозують спад економіки на 8,8% – ГУР

    Опубликовано: 2022-05-20 16:30:29

    Економіка росії продовжує стабільно руйнуватися під впливом міжнародних санкцій. Урядовці країни-окупанта оцінили її спад до кінця 2022 року на рівні 8,8%. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Головної української розвідки Міністерства оборони України.

    Цитата

    "Бравурні заяви керівництва кремля про фінансове зростання рф, покращення добробуту росіян та “все йде за планом”, протирічать прогнозам їхнього ж міністерства економіки. Урядовці оцінили спад економіки до кінця 2022 року на рівні 8,8 відсотків. За найоптимістичнішими для країни-агресора сценаріями, видобуток нафти знизиться на 9,3 %, газу на 5,5 %. Також на 20 % скоротиться експорт нафтопродуктів та на 10 % експорт газу", - йдеться в повідомленні.

    Деталі

    Низка європейських банків перестають працювати з російською федерацією.

    Так, Bank of New York повідомив власників російських євробондів, що через санкції Євросоюзу відмовляється виконувати функції довірчого управителя цих паперів.

    Deutsche Bank перестав працювати з російськими банками, закривши їм кореспондентські рахунки. Такі дії можуть спричинити проблеми при переказах росіянами коштів за кордон. Раніше схоже рішення ухвалила група Raiffeisen.

    Французька група Societe Generale завершила операцію з продажу Росбанку та всіх своїх російських активів.

    Більше того, скоротилося надходження до росії китайських технологій. А малий бізнес в країні-агресорки зазнає втрат, у березні та квітні зареєстровано понад 60 тисяч справ про банкрутство.


    Нагадаємо

    Під час зустрічі міністрів фінансів країн "Групи семи" (G7) обговорили вторинні санкції та інші способи обмеження доходів росії від нафти за мінімізації впливу на ціни на енергоносії.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.