• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Світовий банк виділить $30 млрд, щоб не допустити голод у світі через війну

    Опубликовано: 2022-05-20 09:00:33

    Світовий банк планує виділити $30 млрд, щоб допомогти впоратися із кризою продовольчої безпеки у світі, якій загрожує війна Росії в Україні, повідомляє Reuters із посиланням на заяви Світового банку у середу.

    Зазначається, що організація виділить $12 млрд на нові проєкти та понад $18 млрд з існуючих проєктів, пов'язаних із продуктами харчування, які були схвалені, але ще не освоєні.

    Нові проєкти підтримуватимуть сільське господарство, соціальний захист для пом'якшення наслідків підвищення цін на продовольство, а також проєкти з водопостачання та іригації.

    Більшість коштів спрямують до Африки та країн Близького Сходу, Східної Європи та Середньої Азії, а також Південної Азії.

    Цим регіонам найбільше загрожує продовольча криза, оскільки Росія заблокувала експорт української сільгосппродукції з портів Чорного моря та запровадила внутрішні експортні обмеження.

    Наталия Фреик
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.