• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Щорічну допомогу отримають майже мільйон ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань

    Опубликовано: 2022-05-11 09:30:38

    Кабінет міністрів ухвалив рішення про виплату щорічної разової грошової допомоги ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань в умовах воєнного стану. У 2022 році гроші отримають майже мільйон українців.

    Про це повідомляє в РБК-Україна з посиланням на постанову від 07 травня 2022 р. № 540.

    Уряд ухвалив рішення, яке забезпечує виплату щорічної разової грошової допомоги майже мільйону ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань.

    "Виплата цієї допомоги в сьогоднішніх умовах відбуватиметься з дотриманням заходів безпеки щодо інформації про отримувачів, починаючи з червня, у спосіб, яким вона здійснювалась минулого року для кожної категорії отримувачів", - зазначили в прес-службі Мінсоцполітики.

    Згідно з постаново, виплата щорічної разової грошової допомоги, здійснюється у 2022 році у розмірах не менше, ніж у 2021 році.

    Виплата грошової допомоги у 2022 році здійснюється:

    органами Пенсійного фонду України - особам, яким призначено пенсію, станом на 5 травня 2022 р.
    структурними підрозділами з питань соціального захисту населення - особам, які не перебувають на обліку в територіальних органах Пенсійного фонду України, шляхом перерахування коштів на спеціальні рахунки військових частин, установ і організацій за місцем їх служби, а особам, які не є військовослужбовцями, поліцейськими, особами начальницького та рядового складу, - на поточні рахунки таких осіб в уповноважених банках.

    ОЛЕКСАНДР БІЛОУС

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.