• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Повертатися до Києва потроху можна після 9 травня – Кличко

    Опубликовано: 2022-05-09 12:45:10

    Якщо раніше мер столиці Віталій Кличко закликав киян, що виїхали після повномасштабного вторгнення Росії, перечекати ще й не поспішати повертатися додому, то тепер міський голова повідомив, що після 9 травня жителі Києва можуть починати потроху повертатися.

    Про це Кличко заявив у інтерв'ю "НВ".

    До 9 травня українцям краще залишатися у безпечніших місцях і не їхати до столиці, вважає мер. Адже Київ і досі — ціль РФ. Крім того, ще є велика кількість замінувань у передмісті, в лісопаркових зонах.

    "Військові кажуть, що поки що велика частина цих територій залишається небезпечною. Гарантувати безпеку ми поки що не можемо, але після 8-9 травня можна буде потроху повертатися до столиці", - сказав мер.

    Нагадаємо, у Києві та області на 8 та 9 травня вводити комендантську годину поки не планують. У ці дні столицю та область посилено патрулюватимуть, усі масові заходи заборонені.

    При цьому прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляє, що, за даними спецслужб країн-партнерів України, найвище політичне керівництво Росії має намір 9 травня оголосити Україні повноцінну війну.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.