• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд виділив 1,4 мільярда гривень на відновлення критичної інфраструктури у п’яти областях

    Опубликовано: 2022-04-28 16:00:36

    Очільник Кабінету Міністрів Денис Шмигаль на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад, яке відбулося у форматі відеоконференції повідомив, що за дорученням Президента уряд готує План відновлення країни. Про це інформує УНН.

    Цитата

    “Ми хочемо не просто відбудувати, а хочемо й будемо робити кращим і сучасним усе те, що зруйнували російські варвари. Це також означає, що після війни відбудеться серйозна трансформація української економіки. Ми маємо разом з вами побудувати нову Україну — сильну та європейську”, — сказав він.

    Деталі

    Очільник Кабінету Міністрів також зазначив, що Україні вдалося зберегти систему управління країною — центральна й місцева влада працюють як одне ціле, а представники місцевої влади організовують оборону своїх громад, надають допомогу переселенцям, забезпечують тил.

    За словами Дениса Шмигаля, уряд виділив 1,4 мільярда гривень на відновлення критичної інфраструктури у п’яти областях. Триває відбудова та розчищення доріг, відновлення електропостачання, розмінування територій — знешкоджено понад 85 тисяч вибухонебезпечних предметів, зазначив він.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.