Уряд виділив 1,4 мільярда гривень на відновлення критичної інфраструктури у п’яти областях

28 апр, 16:00

Очільник Кабінету Міністрів Денис Шмигаль на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад, яке відбулося у форматі відеоконференції повідомив, що за дорученням Президента уряд готує План відновлення країни. Про це інформує УНН.

Цитата

“Ми хочемо не просто відбудувати, а хочемо й будемо робити кращим і сучасним усе те, що зруйнували російські варвари. Це також означає, що після війни відбудеться серйозна трансформація української економіки. Ми маємо разом з вами побудувати нову Україну — сильну та європейську”, — сказав він.

Деталі

Очільник Кабінету Міністрів також зазначив, що Україні вдалося зберегти систему управління країною — центральна й місцева влада працюють як одне ціле, а представники місцевої влади організовують оборону своїх громад, надають допомогу переселенцям, забезпечують тил.

За словами Дениса Шмигаля, уряд виділив 1,4 мільярда гривень на відновлення критичної інфраструктури у п’яти областях. Триває відбудова та розчищення доріг, відновлення електропостачання, розмінування територій — знешкоджено понад 85 тисяч вибухонебезпечних предметів, зазначив він.

Юрій Свиридюк

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/524497.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua