• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лікарі пояснили, яких продуктів варто уникати алергікам

    Опубликовано: 2022-04-25 13:08:53

    Лікарі пояснили, яких продуктів варто уникати алергікам. Алергікам не варто їсти певні продукти.

    Люди, які мають алергію на пилок, також можуть відчувати алергічні реакції після вживання у їжу певних продуктів, інформує Ukr.Media.

    «Людям з алергією на пилок важливо виключити з раціону їжу, яка реагує перехресно», — заявили алергологи.

    Вони пояснили, що якщо алергію викликає квітнення дерев, то слід відмовитися від наступних продуктів:

    яблук;
    груш;
    слив;
    персиків і нектаринів;
    моркви;
    селери;
    петрушки.
    Алергологи зазначили, що «краще не вживати ці продукти протягом усього життя у сирому вигляді і у вигляді соків, особливо свіжовичавлених».

    Людям, для яких алергеном є пилок злакових трав, вони порадили відмовитися від вживання у їжу меду, оскільки під час його виготовлення бджолами може використовуватися такий пилок.

    Ще одна категорія алергіків — це ті, хто реагує на пилок бур’янів. Лікарі пояснили, що таким алергікам слід відмовитися від насіння, соняшникової олії, динь і кавунів, меду, спецій.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.