Лікарі пояснили, яких продуктів варто уникати алергікам

25 апр, 13:08

Лікарі пояснили, яких продуктів варто уникати алергікам. Алергікам не варто їсти певні продукти.

Люди, які мають алергію на пилок, також можуть відчувати алергічні реакції після вживання у їжу певних продуктів, інформує Ukr.Media.

«Людям з алергією на пилок важливо виключити з раціону їжу, яка реагує перехресно», — заявили алергологи.

Вони пояснили, що якщо алергію викликає квітнення дерев, то слід відмовитися від наступних продуктів:

яблук;
груш;
слив;
персиків і нектаринів;
моркви;
селери;
петрушки.
Алергологи зазначили, що «краще не вживати ці продукти протягом усього життя у сирому вигляді і у вигляді соків, особливо свіжовичавлених».

Людям, для яких алергеном є пилок злакових трав, вони порадили відмовитися від вживання у їжу меду, оскільки під час його виготовлення бджолами може використовуватися такий пилок.

Ще одна категорія алергіків — це ті, хто реагує на пилок бур’янів. Лікарі пояснили, що таким алергікам слід відмовитися від насіння, соняшникової олії, динь і кавунів, меду, спецій.

aspekty.net


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/524225.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua