• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пенсії та соцвиплати: в Україні створили координаційний штаб

    Опубликовано: 2022-02-28 09:15:42

    Пенсії та соцвиплати: в Україні створили координаційний штабПенсії та соцвиплати: в Україні створили координаційний штаб.

    Мінсоцполітики, Національна соціальна сервісна служба та Пенсійний фонд України створили координаційний штаб для забезпечення стійкості та безперебійної роботи соціального захисту в умовах воєнного стану.

    Про це повідомляє Мінсоцполітики у Фейсбуці.

    «На першому засіданні координаційного штабу сплановано порядок збору інформації про потреби переміщеного населення та наявні ресурси для задоволення цих потреб з департаментів соціального захисту місцевих державних адміністрацій, дії із залучення допомоги донорів, благодійних та громадських організацій, для забезпечення життєвих потреб переміщених осіб», — йдеться в повідомленні.

    Найближчим часом запрацюють інформаційно-координаційні «гарячі лінії», які будуть переорієнтовані з Урядового контактного центру 15-45, 15-39, 15-47.

    Також вже напрацьовані альтернативні способи виплати пенсій та соціальних допомог на випадок збоїв у роботі тої чи іншої банківської установи, а також для переміщених осіб, які отримують пенсію через поштового оператора.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.