• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 69% українців незадоволені своїми зарплатами

    Опубликовано: 2022-02-18 10:00:40

    Українці люблять роботу не за гроші. Finance.ua як портал, що дбає про ваші гроші, дізнався від кадрового порталу grc.ua, на яких посадах та в якому віці українці здебільшого люблять свою роботу.

    Як показало дослідження, задоволені своєю роботою майже половина наших співгромадян, а саме 48%. На противагу цьому задоволеність власним прибутком українців виявилася критично низькою. 69% опитаних зазначили, що їх не влаштовує рівень заробітної плати. Задоволеними своєї зарплатою виявилося трохи більше чверті українців (лише 27% респондентів). Ще 4% не визначилося з відповіддю.

    Якщо порівнювати ці показники із задоволеністю роботою, то видно, що українці роботою задоволені більше, аніж зарплатою.

    Незадоволеність заробітною платою не залежить від статі. Як показують результати дослідження, значення майже не відрізняються, окрім одного пункту: чоловіки майже вдвічі частіше повністю задоволені власною зарплатою (7% проти 4%).

    Цікаві факти з точки зору вікового розподілу:

    у категорії 19-23 роки відповіді розділилися порівну: 50% задоволені доходом, 50% – ні;
    наступна вікова категорія (24-30 років), попри безпосередню близькість за віком, надала зовсім інші відповіді: лише 20% респондентів задоволені, а 77% – ні;
    найменшу задоволеність власним доходом продемонструвала найстарша вікова категорія (понад 60 років): 18% задоволені, 82% – ні.
    Посади. Тут топ-менеджмент продемонстрував найбільший показник задоволеності – 34% респондентам до вподоби нинішній рівень прибутку. Серед лінійних спеціалістів задоволеними є 20% опитаних, а 76% негативно оцінили свою зарплату. В категорії менеджерів середньої ланки задоволеність на рівні 30%.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.