• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чому варто відвідати Закарпаття взимку

    Опубликовано: 2022-02-06 17:43:48

    Чому варто відвідати Закарпаття взимку

    Закарпаття – мальовничий куточок України, який приваблює тисячі туристів у різні пори року. Однак взимку тут панує особлива атмосфера. Крім того, тут є всі умови для активного відпочинку та розваги на будь-який смак.

    Засніжені гори – видовище, від якого перехоплює подих.  У мальовничому Закарпатті можна гарно відпочити і з сім’єю, і з друзями. А ще – підлікуватися та пройти курс профілактичних процедур. Лікувальний ефект підсилює сама природа – кришталево чисте повітря, цілющі джерела з водою. Тут є багато санаторіїв, де можна поєднати приємне з корисним.

    Відмінно себе зарекомендував санаторій «Горная Тиса». Без перебільшення, це один з кращих санаторіїв України. А основною спеціалізацією закладу є лікування захворювань опорно-рухового апарату та периферійної нервової системи. Також тут лікують подагру, псоріаз, варикозне розширення вен.

    Санаторій знаходиться в мальовничому місці, тому тут можна знайти спокій та відновити душевну гармонію. До речі, на сайті «Санаторії Закарпаття»  є вичерпна інформація про різні заклади, відгуки. Інформація постійно оновлюється. Також тут ви знайдете актуальну інформацію про акції та знижки.

    Санаторій «Горная Тиса»

    Кілька аргументів на користь Закарпаття

    1.  Унікальна культура. Це справжня родзинка цього краю. Жителі Закарпаття ретельно зберігають різні звичаї та дотримуються різних традицій. Тут є багато цікавих музеїв, де збережено одяг та предмети побуту, які використовували місцеві жителі десятки років тому. А взимку тут можна відчути особливий дух різдвяних свят, почути автентичні колядки і віншівки, побачити вертеп. Взимку тут є багато колоритних фестивалів, тому часу сумувати точно не буде!

    2.  Автентична кухня. Страви, які готують на Закарпатті, дуже смачні та різноманітні. Без сумніву, це справжня візитівка краю. Бринза, банош, грибна юшка, печеня, різні наливки – список автентичних страв, приготовлених за унікальними рецептами, можна продовжувати. Тому це вагомий аргумент для того, щоб відвідати Закарпаття знову.

    3. Великий вибір розваг. Тут не будуть сумувати ні діти, ні дорослі. Адже Закарпаття дивує розвагами на будь-який смак і гаманець. А катання на лижах чи сноубордах – не єдина розвага. Також є термальні басейни, купання в чанах, катання на зимових велосипедах.

    Відпочинок на Закарпатті стане прекрасною пригодою, яку точно ви захочете повторити. А яскраві спогади про цей край залишаться надовго!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.