• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Наступного тижня Україну відвідає міністр оборони США – спікер Пентагону

    Опубликовано: 2021-10-13 13:45:39

    Наступного тижня міністр оборони США Ллойд Остін приїде до України. Про це заявив прессекретар Пентагону Джон Ф. Кірбі на брифінгу.

    Міністр оборони США наступного тижня вирушить до Європи. У нього заплановано візити в Україну, Грузію, Румунію і в Брюссель – на зустріч міністрів оборони НАТО.

    "Міністр і його команда будуть готуватися до поїздки в Європу наступного тижня. Зупинки передбачають Грузію, Україну і Румунію, а завершить він цей важливий візит із союзниками та партнерами в Брюсселі на зустрічі міністрів оборони НАТО", – сказав Кірбі.

    Більш докладно про європейську поїздку Остіна Пентагон повідомить найближчими днями, зазначив спікер.

    Про запланований на осінь візит Остіна до України стало відомо 1 вересня. Президент Володимир Зеленський розповів тоді, що американська делегація разом з українською владою працюватиме над рамковою оборонною угодою, яку підписали 31 серпня Україна і США у Вашингтоні.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.