• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МВС пропонує змінити механізм розрахунку аліментів

    Опубликовано: 2021-07-21 17:00:58

    Кабінет міністрів 21 липня розгляне проект постанови про зміну порядку стягнення аліментів з поліцейських. Проект внесено до порядку денного засідання.

    Прийняття документа про перелік видів доходів, які враховуються при визначенні розміру аліментів, ініціювало Міністерство внутрішніх справ. Проектом пропонується внести оклади поліцейських до цього переліку. Оскільки їхнє грошове забезпечення не входить до списку майна, з якого стягуються аліменти.

    МВС пропонує, щоб розмір аліментів формувався виходячи з окладів за посадою, за військовим або спеціальним званням, процентних надбавок за вислугу років, звання і ступеня, кваліфікацію та умови служби. Це має застосовуватися до співробітників Нацполіції та військовослужбовців Збройних сил України, інших військ, Держспецзв’язку, осіб рядового і начальницького складу органів і підрозділів внутрішніх справ, співробітників ДСНС і Держвиконавчої служби.

    «Прийняття проекту дозволить поширити на поліцейських дію переліку видів доходів, які враховуються при визначенні розміру аліментів на одного з подружжя, дітей, батьків, інших осіб», — сказано в пояснювальній записці.

    Нагадаємо, що за 13 місяців карантину в Україні додалося понад 14 тис. нових боржників за аліменти. Станом на кінець березня 2021 року їх налічувалося вже 189 тисяч.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.