• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Органічні добрива для рослин та грунту

    Опубликовано: 2021-04-24 18:09:54

    Кожна рослина потребує ретельного догляду. Грунт, на якому вирощується рослина також потребує того, щоб в нього внесли органічні добрива. Серед багатого асортименту пропозицій щодо придбання добрив, найефективнішим виступає органічне добриво ЯРОС. Продукція компанії ЯРОС перевірена часом і його ефективність доказана відповідним результатом. Спектр дії добрива даного рівня поширений не тільки на городину за грунт. Також він проявив себе ефективно по відношенню до кімнатних рослин.

    Обираючи ефективні органічні добрива, варто звернути увагу на ЯРОС. Ця повністю розчина у воді рідина сприяє тільки покращенню стану грунту та розвитку рослин. Передозування таким засобом неможливе, але потрібно бути уважними, бо для кожної рослини є певні дози.

    Обробляєимо яросом рослини правильно

    Сфера використання ЯРОСу дуже поширина. Його використовують для обробки:

    - городини та розсади;

    - кухонного саду на підвіконні;

    - вазонів;

    - грунту;

    - дерев та кущів, винограду;

    - газону, ландшафту;

    - орхідей;

    - хвойних рослин.

    Городину завжди поливають розчином ЯРОСу, а також обробляють листову поверхню. Використовувати добриво даного рівня можливо навіть в процесі росту рослин. Пропорція засобу має відношення 25 мл концентрату на 10 л води. Такий об'єм засобу обробить 10 квадратних метрів.

    Щодо розсади, то тут такіж пропорції розведення засобу як і у городини. Можна у розчині замочувати насіння, поливати щедро після посіву та після появи сходів. Навіть коли розсаду висаджено, також її поливають розчином.

    При вирощувані кухонного саду на підвіконні, розчин готується у пропорціях 2,5 мл на 1 л води. Неможна заливати горщики, потрібно слідкувати, щоб земля була трохи змочена. Рослини можна поливати також у процессі росту, коли зелень буде з’їдено, можна її висадити знову. Також обробляються і вазони.

    Обробка грунту призводиться оприскувачем у пропорціях 250 мл на 10 л води. Цей об'єм розливається на сотку. Щодо поливу грунту, то тут на 10 л води береться 25 мл ЯРОСу.

    Обробка дерев, кушів, винограду потребує того, щоб проливати кожний кущ та дерево. Основна пропорція засобу складає 25-50 мл концентрату на 10 л води. Тут перший обробок рослини проводять по фазі зеленого конуса, далі в процесі росту, надалі восені перед скиданням листя.

    Газон і ландшафт обробляють після кожного скошування. Пропорція концентрату до води складає 25 мл на 10 л. На 100 квадратних метрів виливається концентрату 250 мл ЯРОСу.

    При вирощуванні орхідей, рослина цілий рік обробляється. Тут роблять напоювання рослини, оприскування. Напоювання роблять через кожні 10-14 днів розчином 10 мл концентрату на 1 л води. Оприскування призводиться у пропорціях 2,5 мл на 1 л води.

    При обробці хвойних, роботи призводять у період весна- осінь, при цтому проливають та змочують крону. Пропорція 25 мл концентрату на 10 л води.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.