• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Воля-Кабель» знову у полі зору антимонопольного комітету

    Опубликовано: 2006-03-27 12:20:00

    Антимонопольний комітет України досліджує обґрунтованість ініційованого компанією «Воля-Кабель» підвищення тарифів на послуги кабельного телебачення у Києві.

    Зокрема, столичний оператор-монополіст звернувся до Комітету за роз’ясненням, чи не порушить вимоги конкуренційного законодавства заплановане на поточний рік підвищення тарифів.

    Так, «Воля-Кабель» поінформувала про намір підвищити вартість неповного пакету з 10,2 до 17 грн., а повного — з 18 до 30 грн. у зв’язку із змінами своїх затрат. Для цього компанія надала Комітету власне обґрунтування.

    «Чи є реально обгрунтовані підстави для підвищення тарифів — покаже дослідження. Ми ретельно проаналізуємо отримані матеріали та кожну копійку, що закладається у вартість пакетів, адже подорожчання може болюче вдарити по кишенях понад півмільйона киян», - зазначив з цього приводу Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв.

    Водночас, Комітет звернувся до Нацради з питань телебачення та радіомовлення з проханням визначити розмір абонплати неповного пакету, оскільки саме на Раду законодавство покладає регулювання вартості цього пакету. У свою чергу, це дозволить з’ясувати наявність підстав для підвищення тарифів компанії «Воля-Кабель» взагалі.

    Інф.Прес-служби Антимонопольного комітету України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.