• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Глава МОЗ назвав приблизну кількість медпрацівників, які звільнились за час пандемії

    Опубликовано: 2020-11-25 17:00:20

    Наразі точно порахувати кількість медичних працівників, які звільнилися з початку епідемії коронавірусу складно, але їх близько 34 тисяч. Про це розповів в ефірі "5 каналу" міністр охорони здоров’я Максим Степанов, повідомляє УНН.

    За словами міністра, точну кількість медпрацівників, які звільнилися, наразі назвати не можна, оскільки інколи вони переходять на роботу в інший медзаклад.

    "Для нас цінний кожен медпрацівник, а не тільки лікар. Я не володію на дану хвилину точною інформацією щодо кількості тих, хто звільнився, але це близько 34 тис. Вони інколи звільняються і переходять в інші лікарні, в інші медичні установи. Тому ми зможемо зробити цей аналіз по всім статистичним даним, коли закінчиться відповідний рік, коли можна буде повністю порівняти і подивитися, яка кількість повністю пішла з системи охорони здоров'я", – розказав міністр.

    Він додав, що необхідно подивитися, у зв'язку з чим медпрацівники звільняються, на основні причини звільнення.

    "У нас робота медичних працівників недооцінена. Наше завдання нарешті справді зробити роботу медпрацівників оцінену так, як вона того потребує", – підсумував Максим Степанов.

    Нагадаємо, раніше очільник МОЗ заявив, що якщо кількість нових хворих на коронавірус зростатиме і надалі, Україні може не вистачити медпрацівників.

    Тетяна Юдіна

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.