• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Національна економіка має всі підстави для рекордного розвитку, переконаний Президент України

    Опубликовано: 2006-03-23 09:37:00

    У 2006 році економіка України має всі підстави для рекордного розвитку, переконаний Президент Віктор Ющенко. Про це він заявив під час прямого телеефіру в Тернополі, де спілкувався з журналістами трьох західних областей.

    В. Ющенко нагадав, що в січні й лютому цього року приріст ВВП склав по 1,5%. «Скоріше за все, ця динаміка приведе до того, що в цьому році ми будемо мати найвищий приріст ВВП за всю історію», – сказав Президент.

    За словами В. Ющенка, економіка, яка розвивається, є необхідною умовою створення нових робочих місць, яких за минулий рік було сформовано 1 млн. 149 тис. «Такі самі високі планки стоятимуть у цьому році», – наголосив Президент.

    Глава держави також запевнив, що після виборів економіка залишатиметься стабільною, а рівень інфляції перебуватиме в прогнозованих рамках. «Підстав для дестабілізації валюти й цін немає», – сказав В. Ющенко. «Інфляція виникає, коли є значний дефіцит бюджету. Тоді вмикається станок, друкуються гроші, немає нових надходжень товарів – ціни ростуть», – пояснив Президент, нагадавши, що запланований дефіцит бюджету на 2006 рік складає лише 1,2%. «Цей дефіцит для економіки перехідного періоду є відмінним», – сказав Президент. 

    Глава держави також запевнив, що «у влади є чітка відповідь на те, як формувати економіку зростання».

    Інф. Прес-служба Президента України Віктора Ющенка

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.