• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Саміт G20 через пандемію проведуть в онлайн-форматі

    Опубликовано: 2020-09-28 16:30:16

    Саміт G20, який повинен був відбутися у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді, пройде в онлайн-форматі 21-22 листопада. Про це повідомили представники королівства, передає УНН, посилаючись на DW.

    "Не дивлячись на пандемію коронавірусу, саміт "Великої двадцятки" (G20) відбудеться, як і заплановано, 21-22 листопада, але не у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді, а лише у віртуальному форматі", - йдеться у повідомленні.

    Відзначається, що учасники зустрічі будуть розвивати успіхи, досягнуті на віртуальному позачерговому саміті G20 у кінці березня більш ніж на 100 зустрічах робочих груп і на міністерському рівні, які також пройшли у віртуальному форматі.

    "Завданнями листопадового саміту під девізом "Реалізація шансів XXI століття для всіх" стануть захист життя і стимулювання економічного зростання", - йдеться у повідомленні.

    Також Саудівська Аравія вказала, що має намір зосередити особливу увагу на захисті прав жінок і клімату.

    "Країни G20 очолюють боротьбу проти пандемії, беручи швидкі і безпрецедентні заходи для захисту життя, життєвих умов і найслабших", - йдеться у повідомленні.

    Як повідомляв раніше УНН, група двадцяти (G20) у другій половині поточного року розгляне можливість продовження мораторію на обслуговування боргу найбідніших країн світу. Про це повідомляється у спільній заяві за підсумками відеоконференції міністрів фінансів і керівників центробанків держав "Великої двадцятки".

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.