• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна і Литва мають переходити до більш активної співпраці після «режиму коронавірусу» - Разумков

    Опубликовано: 2020-09-14 17:30:25

    Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що після "режиму коронавірусу" потрібно буде поновлювати більш активний режим роботи з Литовською Республікою. Про це він сказав на засіданні погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

    "Я хотів би вас повідомити, що на минулому тижні у мене було відрядження у Литовську Республіку. Під час нього, під час стиковки рейсів також була можливість відвідати і Польщу. (Була - ред.) можливість поспілкуватись з маршалком сенату. Достатньо конструктивна зустріч, також підтримують і рух України в Європейському напрямку, і ті спільні ініціативи і цінності, які ми відстоюємо і на міжнародній арені і боротьбу за територіальну цілісність України. Також у Литві була можливість поспілкуватися та провести робочі зустрічі із президентом Республіки, спікером парламенту, прем’єр-міністром держави. Є багато питань, які треба буде поновлювати, переходити в більш активний режим роботи після того, як ми всі зможемо вийти з режиму коронавірусу", - сказав Дмитро Разумков.

    Він зазначив, що поки що вони вимушені підтримувати їхню спільну роботу у такому форматі.

    Нагадаємо, Дмитро Разумков під час офіційного візиту до Литви сказав, що де-факто Україна досі бореться за справжню незалежність.

    Дар'я Панченко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.