• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна планує повністю завершити переговорний процес зі вступу до СОТ до травня 2006 року

    Опубликовано: 2006-03-20 11:29:00

    Україна планує повністю завершити переговорний процес зі вступу до СОТ до наступного засідання робочої групи, яке відбудеться у другій половині травня 2006 року

    16-17 березня у Женеві проходило неофіційне засідання Робочої групи з розгляду заявки України про вступ до СОТ, під час якого завершено черговий раунд двосторонніх переговорів з доступу до ринків товарів та послуг України з Колумбією та Вірменією.

    У рамках переговорів узгоджено всі проблемні питання з делегацією Панами. Також Главі делегації України В.Пятницькому вдалося дійти згоди щодо шляхів вирішення проблемних питань доступу до українського ринку товарів з Постійним представником Австралії при СОТ Б.Госпером. Зокрема, сторони погодили основні принципи механізму розподілу тарифної квоти на ввезення в Україну цукру-сирцю тростинного.

    За результатом засідання країни-члени РГ відзначили суттєвий прогрес у процесі двосторонніх та багатосторонніх переговорів з вступу України до СОТ. Делегації країн-членів РГ заявили про свою підтримку якнайшвидшого завершення переговорів.

    Делегація України продовжує двосторонні переговори з Киргизстаном та планує повністю завершити переговорний процес до наступного засідання  РГ.

    Инф. Прес-служба Міністра економіки України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.