• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Організація проведення чесних виборів 26 березня перебуває під пильною увагою Президента – Микола Полудьонний

    Опубликовано: 2006-03-17 16:28:00

    Організація проведення чесних та прозорих виборів 26 березня перебуває під пильною увагою Президента України Віктора Ющенка. Про це заявив на сьогоднішньому брифінгу Радник Президента України – керівник Головної служби правової політики Секретаріату Президента Микола Полудьонний.

    Він повідомив, що Глава держави підписав Закони «Про внесення змін до деяких законів України» та «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2006 рік», які регулюють процес проведення виборів.

    Радник Президента також повідомив, що Віктор Ющенко має намір направити спеціальну телеграму до голів обласних та районних державних адміністрацій, в якій буде запропоновано комплекс заходів для забезпечення належної організації голосування виборців. Микола Полудьонний також наголосив, що «будуть запропоновані заходи для покращення умов роботи дільничних виборчих комісій, спостерігачів, журналістів та працівників міліції».

    Водночас, керівник Головної служби правової політики Секретаріату відзначив, що у зв’язку з тим, що цьогорічні вибори є першими демократичними виборами, які проходять вільно і без використання адмінресурсу, «виникає ряд проблем». Однією із таких проблем є те, що суб’єкти виборчого процесу певною мірою не усвідомили свою роль в організації проведення виборів». Радник Президента також підкреслив, що у зв’язку з великою кількістю учасників виборчого процесу, робота дільничних виборчих комісій триватиме майже тридцять одну годину безперервно. Також можливі технічні проблеми, пов’язані з імовірними чергами на дільницях та неточностями у списках виборців.

    М. Полудьонний висловив переконання, що попри все, владі, Центральній виборчій комісії та дільничним комісіям вдасться забезпечити необхідні умови для волевиявлення громадян.

    За словами М. Полудьонного, вибори вперше пройдуть у вільній обстановці, що відзначають міжнародні спостерігачі та світова спільнота.

    Інф. Офіційне інтернет-представництво Президента України



     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.