• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МОЗ анонсували закупку понад мільйона тест-систем на COVID-19 за програмою Світового банку

    Опубликовано: 2020-08-11 09:15:56

    За останні чотири місяці в українських лікарнях було додатково встановлено 800 апаратів ШВЛ та збільшилася кількість ліжок, до яких підведено кисень. Окрім того, у МОЗ за програмою Світового банку планують закупити близько 1,2 млн тест-систем на COVID-19. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

    “Ми суттєво збільшили кількість апаратів ШВЛ за 4 місяці, більше 800 апаратів було додатково встановлено і продовжують встановлюватися у наших лікарнях. Окрім того, суттєво збільшилася кількість ліжок, до яких підведено кисень... Ми збільшуємо кількість закупівлі щодо засобів індивідуального захисту, це стосується забезпечення наших лікарень засобами індивідуального захисту: респіратори, рукавички, захисні щитки і медичні маски. Ми будемо закуповувати і тестування, нові тест-системи, близько 1,2 млн штук, які закуповуються на програмою Світового банку, окрім того закуповуємо додаткове обладнання”, — зазначив він.

    Нагадаємо, в Україні на 9 годину 10 серпня зафіксовано вже майже 82 тисячі випадків коронавірусної хвороби COVID-19, кількість нових випадків — вчергове більше ніж тисяча.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.