• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вболівальникам дозволять повернутись на трибуни: у МОЗ назвали умови

    Опубликовано: 2020-07-23 18:00:36

    Футбольні вболівальники зможуть повернутись на трибуни, але з певними умовами. Зокрема, наповненість стадіону не має перевищувати 25%. Про це під час брифінгу сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

    "Було відповідне звернення Української асоціації футболу, було відповідне звернення від наших вболівальників... ми з великою повагою відносимось до таких звернень. Ми відпрацювали відповідний протокол, відповідний регламент, у який спосіб це можливо, і вчора моїм заступником, головним санітарним лікарем було видано відповідно постанову щодо можливості і умов присутності вболівальників на стадіоні. По-перше, заповненість повинна бути не більше 25%, тобто кожен сектор не може заповнюватись більш ніж на 25%. Повинні дотримуватись відповідної дистанції при розсадці, щоб ні в якому разі не було порушення дистанції. Стадіони повинні бути забезпечені достатньою кількістю антисептиків, повинен відбуватись термоскринінг на вході", - сказав Степанов.

    Він наголосив, що всі рішення приймаються, виходячи з епідеміологічної ситуації.

    Нагадаємо, Кабінет міністрів України ухвалив проект постанови, якою продовжив з 1 по 31 серпня 2020 року карантин по всій території України.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.