• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укроборонпром та Торгово-промислова палата України підписали меморандум про співпрацю

    Опубликовано: 2020-07-22 14:45:09

    22 липня 2020 року Державний концерн “Укроборонпром” та Торгово-промислова палата України (ТТП) підписали меморандум про співпрацю.

    ТПП України сприятиме кооперації державних оборонних підприємств з іноземними та вітчизняними контрагентами та залученню іноземних інвестицій в оборонну галузь. 

    “Пандемія коронавірусу закрила на карантин більшість країн-партнерів державного концерну Укроборонпром, змінила спосіб просування продукції наших оборонних підприємств на зовнішніх ринках. Світовий ринок озброєння адаптується до нових умов роботи і ми в Укроборонпромі шукаємо додаткові інструменти для розширення власного бізнесу і залучення іноземних партнерів до співпраці. Торгово-промислова палата України стає новим партнером Укроборонопрому для спільного розвитку і розширення міжнародного співробітництва”, – прокоментував підписання меморандуму Мустафа Найєм, заступник генерального директора Концерну з питань взаємодії з органами державної влади.

    "Оборонний комплекс грав, грає і буде грати важливу роль в Україні. Задача Торгово-промислової палати – сприяти розвитку і підтримувати ринкові відносини задля того, щоб внесок як державного, так і приватного сектору був значним. Але основним пріоритетом є допомага українському оборонному комплексу для виходу на зовнішні ринки", – прокоментував співпрацю з Концерном президент ТПП Геннадій Чижиков.

    Торгово-промислова палата України – недержавна неприбуткова самоврядна організація, яка на добровільних засадах об`єднує юридичних осіб та громадян України, зареєстрованих як підприємці, а також їх об`єднання.

    Система ТПП в Україні забезпечує сприятливе бізнес-середовище в Україні, створює та розширює можливості розвитку бізнесу через відкриття нових ринків для вітчизняного експорту, сприяння динамічній інтернаціоналізації українського бізнесу та активну інтеграцію в світову економіку, вдосконалення інституційного середовища в процесі діалогу бізнесу та влади.

    Инф. ukroboronprom.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.