• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Одеська область отримала гуманітарну допомогу для проведення ЗНО в умовах пандемії COVID-19

    Опубликовано: 2020-06-18 16:14:57

    Представники районів Одещини 18-19 червня отримують гуманітарну допомогу для проведення зовнішнього незалежного оцінювання в умовах пандемії коронавірусної інфекції. Про це розповів директор департаменту освіти і науки ОДА Олександр Лончак. До складу гуманітарної допомоги увійшли: захисні маски, антисептики для рук, дезінфектори поверхонь, захисні халати та щитки, пірометри.

    «Ми вдячні нашим партнерам за підтримку. Засоби індивідуального захисту допоможуть створити безпечні умови для учасників ЗНО в області», — заявив Олександр Лончак.

    Зазначимо, гуманітарну допомогу до Одещини передали від АТ «Укргазвидобування», його філій та в рамках благодійної допомоги від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Посольства Швейцарії в Україні. Засоби індивідуального захисту спрямують до пунктів тестування, які створено у районах області.

    Крім того, департамент освіти і науки ОДА надав керівництву освітніх установ рекомендації щодо підвезення майбутніх абітурієнтів та дій медиків, залучених до проведення тестування, визначені МОЗ та МОН України. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.