• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Австрія заборонить авіаквитки, дешевші за 40 євро

    Опубликовано: 2020-06-09 17:00:43

    Уряд Австрії має намір заборонити авіаперевізникам встановлювати ціни на авіаквитки нижчі за 40 євро. Як повідомили в австрійському уряді у понеділок, 8 червня, цей крок має на меті боротьбу проти "соціального та природоохоронного демпінгу" з боку авіакомпаній, інформує УНН з посиланням на AFP і DW.

    "Більше не буде можливим пропонувати квитки, які будуть дешевшими за фактичні витрати", - наголосила Леоноре Ґевесслер, австрійська міністерка з питань клімату, довкілля, енергетики, мобільності, інновацій та технологій.

    На додаток до обмеження мінімальної ціни пасажири будуть змушені платити податок у розмірі 30 євро за перельоти на відстань, меншу 350 кілометрів. Також австрійський уряд планує взагалі заборонити короткі перельоти тривалістю до трьох годин, якщо на цьому маршруті існує більш швидка альтернатива на залізниці.

    Крім того, у вартість квитка в майбутньому повинні бути включені всі податки і збори. Леоноре Ґевесслер назвала це "новаторськими кроками у Європі".

    Міністерка також повідомила, що уряд надасть авіакомпанії Austrian Airlines пакет фінансової допомогу у розмірі 600 мільйонів євро для подолання наслідків коронавірусної кризи.

    Нагадаємо, відновлення рейсових авіаперевезень в Україні можливе після 15 червня.

    Денис Масліков

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.