• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністерство транспорту та зв'язку України забезпечить якісні літні пасажирські перевезення

    Опубликовано: 2006-03-14 10:57:00

    Департаментом розвитку та координації систем транспорту та зв’ язку Міністерства транспорту та зв’язку України розроблено програму підготовки до пасажирських перевезень у літній сезон 2006 року.

    Для забезпечення зростаючих обсягів перевезень у новому графіку руху передбачено 216 пар швидких поїздів, із них 129 пар цілорічних та 87 літніх пар поїздів.

    Новий графік руху також передбачає міжнародне пасажирське безпересадкове сполучення з країнами СНД ,зокрема, Росією, Білорусією, Латвією, Литвою, Молдовою, Азербайджаном, Казахстаном, Узбекистаном. Прямі потяги курсуватимуть між Україною та Польщею, Німеччиною, Угорщиною, Югославією, Хорватією, Болгарією, Румунією, Словаччиною, Австрією та Чехією. У зв’язку з цим, по Укрзалізниці планується перереєструвати 1679 вагонів міждержавного сполучення.

    Крім того, на період літніх перевезень для покращення обслуговування пасажирів створено мережу кас попереднього продажу квитків в обласних та великих містах, а також організовано доставку проїзних документів замовникам. Буде відкрито додатково 230 кас, в тому числі на Південному березі Криму – 7 пересувних білетних кас.

    Робота, що проводиться, дозволить забезпечити літні перевезення пасажирів справним пасажирським рухомим складом, створити відповідний комфорт на вокзалах та в поїздах для пасажирів.

     Інф. Міністерство транспорту та зв’язку України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.