• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МОЗ: українці, які потребують лікування за кордоном, зможуть це зробити після відкриття клінік

    Опубликовано: 2020-04-30 18:00:53

    Українці, які потребують лікування за кордоном, яке не проводиться в Україні, зможуть пролікуватися після відкриття клінік. Про це під час брифінгу повідомила заступник міністра охорони здоров’я Ірина Микичак, передає кореспондент УНН.

    “Є пацієнти, котрі потребують лікування, яке не проводиться в Україні. Це насамперед трансплантація кісткового мозку. Кошти на лікування таких пацієнтів у зарубіжних клініках у держбюджеті передбачено. Працює постійна комісія, де ухвалюють рішення про направлення. Наразі зарубіжні клініки закриті на прийом планових пацієнтів. Щойно вони будуть відкриті, пацієнти зможуть отримати допомогу. Нині їх супровід забезпечують у спеціальних клініках в Україні”, — зазначила вона.

    В Україні на 9 годину 30 квітня зафіксовано вже 10 406 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 261 летальний. Приріст випадків захворювання за добу — 540, що одне з найбільших значень з початку епідемії.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.