• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Якщо Олімпіада в Токіо не відбудеться у 2021 році, її можуть скасувати - організатор

    Опубликовано: 2020-04-28 17:30:35

    Олімпійські ігри можуть бути "скасовані", якщо вони не зможуть відбутися у 2021 році. Про це в інтерв'ю виданню Nikkan Sports заявив голова організаційного комітету Токіо-2020 Йоширо Морі, передає УНН.

    "У цьому випадку (поширення епідемії і відсутність вакцини - ред.) Олімпіаду скасують", - сказав Морі, коли його запитали, чи можна повторно відкласти Ігри до 2022 року.

    Однак він висловив упевненість, що вони все-таки пройдуть у 2021 році.

    "Олімпіада була б набагато ціннішою, ніж будь-яка Олімпіада в минулому, якби ми могли продовжити її після перемоги у цій битві (з пандемією - ред.). Ми повинні вірити в це, інакше наша важка робота і зусилля не матимуть винагороди", - сказав Морі.

    Як повідомлялося в УНН, у березні МОК оголосив про перенесення Олімпійських ігор у Токіо на літо 2021 року. Губернатор японської столиці Юріко Коїке повідомила, що змагання збережуть оригінальну назву "Токіо-2020".

    Пізніше комітет оголосив, що Олімпійські ігри 2020 року пройдуть у Токіо з 23 липня по 8 серпня 2021 року.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.