• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • SAGA City Space — новий комплекс з апартаментами бізнес-класу на Подолі

    Опубликовано: 2020-04-22 16:42:55

    На вулиці Петра Сагайдачного будується новий мультифункціональний комплекс SAGA City Space. Проєктом передбачено ергономічні апартаменти з ексклюзивним інтер’єром, стильні ресторанно-офісні простори, коворкінг і патіо для релаксу. Перебуваючи в самому серці Подолу, резиденти почуватимуться комфортно й захищено. Цьому сприятиме комплексна система безпеки та обслуговування рівня п’ятизіркового готелю.

    Знайомство з проєктом нерухомості

    Автор проєкту — SAGA Development. Девелоперська компанія займається реалізацією проєктів житлової й мультифункціональної нерухомості з 2016 року, ретельно підходячи до кожного етапу процесу: від маркетингового дослідження до завершення будівництва й обслуговування готового об’єкту. В експлуатацію вже введено шість будинків у п’яти комплексах, а це понад 1030 квартир, загальна площа яких сягає 76 350 кв. м.

    У SAGA City Space приватності й безпеці приділяється особлива увага. Якщо вхід до ресторанно-офісної зони заплановано з боку вулиці Петра Сагайдачного, то до апартаментів — з боку вулиці Андріївської. Ба більше, доступ до апартаментів, як і активація ліфту, буде можливим лише за наявності електронних ключів. Будинок буде оснащено системою відеоспостереження, автоматичною системою пожежогасіння, протипожежною сигналізацією.

    У резидентів буде можливість будь-коли зв’язатися з консьєржем, щоб замовити доставку сніданку, здати речі в хімчистку, орендувати автомобіль чи викликати водія. Не доведеться витрачати час на прибирання апартаментів, ремонт меблів, слюсарний і сантехнічний сервіс, доставку продуктів і квітів. Такі завдання, як бронювання столика в ресторані й купівля квитків на прем’єру, також можна буде делегувати.

    Апартаменти в SAGA City Space

    Продумані до дрібниць планування, ергономічний та світлий простір, тераси з краєвидом на схили Дніпра й Андріївську церкву — колекція апартаментів у САГА Сіті Спейс створена для істинних естетів. Інвестори можуть обрати:

    • однокімнатні апартаменти (від 40 до 87,46 кв. м);

    • двокімнатні апартаменти (від 69,25 до 108,04 кв. м);

    • трикімнатні апартаменти (157,49 і 159,78 кв. м).

    На етапі будівництва об’єкта можна перепланувати житловий простір. Є можливість придбати апартаменти з ексклюзивним інтер’єром, натхненним творчістю К. Малевича, Дж. Поллока, Е. Воргола або В. Кандинського. Кожен зі стилів розроблений італійськими дизайнерами.

    Детальніше про купівлю нерухомості в житловому комплексі SAGA City Space ви можете дізнатися, зателефонувавши до відділу продажу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.