SAGA City Space — новий комплекс з апартаментами бізнес-класу на Подолі

22 апр, 16:42

На вулиці Петра Сагайдачного будується новий мультифункціональний комплекс SAGA City Space. Проєктом передбачено ергономічні апартаменти з ексклюзивним інтер’єром, стильні ресторанно-офісні простори, коворкінг і патіо для релаксу. Перебуваючи в самому серці Подолу, резиденти почуватимуться комфортно й захищено. Цьому сприятиме комплексна система безпеки та обслуговування рівня п’ятизіркового готелю.

Знайомство з проєктом нерухомості

Автор проєкту — SAGA Development. Девелоперська компанія займається реалізацією проєктів житлової й мультифункціональної нерухомості з 2016 року, ретельно підходячи до кожного етапу процесу: від маркетингового дослідження до завершення будівництва й обслуговування готового об’єкту. В експлуатацію вже введено шість будинків у п’яти комплексах, а це понад 1030 квартир, загальна площа яких сягає 76 350 кв. м.

У SAGA City Space приватності й безпеці приділяється особлива увага. Якщо вхід до ресторанно-офісної зони заплановано з боку вулиці Петра Сагайдачного, то до апартаментів — з боку вулиці Андріївської. Ба більше, доступ до апартаментів, як і активація ліфту, буде можливим лише за наявності електронних ключів. Будинок буде оснащено системою відеоспостереження, автоматичною системою пожежогасіння, протипожежною сигналізацією.

У резидентів буде можливість будь-коли зв’язатися з консьєржем, щоб замовити доставку сніданку, здати речі в хімчистку, орендувати автомобіль чи викликати водія. Не доведеться витрачати час на прибирання апартаментів, ремонт меблів, слюсарний і сантехнічний сервіс, доставку продуктів і квітів. Такі завдання, як бронювання столика в ресторані й купівля квитків на прем’єру, також можна буде делегувати.

Апартаменти в SAGA City Space

Продумані до дрібниць планування, ергономічний та світлий простір, тераси з краєвидом на схили Дніпра й Андріївську церкву — колекція апартаментів у САГА Сіті Спейс створена для істинних естетів. Інвестори можуть обрати:

На етапі будівництва об’єкта можна перепланувати житловий простір. Є можливість придбати апартаменти з ексклюзивним інтер’єром, натхненним творчістю К. Малевича, Дж. Поллока, Е. Воргола або В. Кандинського. Кожен зі стилів розроблений італійськими дизайнерами.

Детальніше про купівлю нерухомості в житловому комплексі SAGA City Space ви можете дізнатися, зателефонувавши до відділу продажу.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/481187.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua