• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кількість померлих від коронавіруса в Китаї зросла до 106

    Опубликовано: 2020-01-28 17:00:08

    Кількість жителів КНР, померлих від пневмонії, викликаної новим коронавірусом 2019 nCoV, збільшилася до 106. Про це повідомляє у вівторок Agence France-Presse (AFP) з посиланням на владу китайської провінції Хубей, в адміністративному центрі якої — місті Ухань — був зареєстрований спалах захворювання, передає УНН.

    За даними місцевої влади, в провінції Хубей померли за минулу добу ще 24 заражених. Там же був зареєстрований 1 291 новий випадок зараження. Раніше повідомлялося про 1423 інфікованих в провінції Хубей.

    А загалом, повідомлялось, що кількість жителів Китаю, що заразилися пневмонією нового типу, вранці у вівторок зросла приблизно до 2744 осіб. Кількість смертей становило 82.

    Серед адміністративно-територіальних одиниць перше місце по числу виявлених захворювань займав Хубей (1423 випадки) і адміністративний центр цієї провінції місто Ухань. Далі слідували провінції Гуандун (151 випадок), Чжецзян (128 випадків) і Хенань (128 випадків). У Пекіні виявлено 80 інфікованих,в провінції Хейлунцзян — 21 випадок.

    Як раніше повідомлялося в УНН, в Україні доручили створити оперативний штаб для реагування на коронавірус.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.