• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • План по надходженню до загального фонду держбюджету за лютий та за два місяці 2006 року виконано

    Опубликовано: 2006-03-01 10:17:00

    „План по надходженню до загального фонду держбюджету за лютий та за два місяці 2006 року виконано”, - повідомив Міністр фінансів Віктор Пинзеник. За словами Міністра, надходження до загального фонду держбюджету (з офіційними трансфертами) за лютий 2006 року склали 7,0 мільярдів гривень при плані 6,9 мільярдів гривень, що становить 100,5%, та більше плану на 33,7 мільйонів гривень (за оперативними даними Державного казначейства).

     Як повідомив Віктор Пинзеник, виконані планові завдання по надходженню коштів до Державного бюджету всіма головними адміністраторами по основних планових показниках. Зокрема, за лютий перевиконано завдання Державною податковою адміністрацією України і Державною митною службою на 30,2 та 31,8 млн. грн. відповідно. Також, додав урядовець, виконані показники розпису Державного бюджету по основним податковим надходженням.

     Надходження загального фонду держбюджету (із офіційними трансфертами) за січень-лютий 2006 року склали 12,7 мільярдів гривень при плані 12,2 мільярдів гривень, що становить 104,1%.

     Проти січня-лютого минулого року надходження до загального фонду держбюджету (із офіційними трансфертами) становлять 130,4%.

     По відшкодуванню ПДВ Уряд, як і в 2005 році, знову виконав свої зобов'язання перед суб'єктами господарювання. При плані по відшкодуванню ПДВ на 2 місяці в сумі 1,8 мільярдів гривень фактично повернуто платникам податків 1,9 мільярдів гривень, або на 70,4 мільйонів гривень більше запланованого.

     Інф. Міністерство фінансів України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.