• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чехія входить до четвірки країн, що без обмежень поставляють зброю до України - Прем'єр

    Опубликовано: 2019-11-19 17:30:02

    Чехія входить до четвірки країн, які зняли всі обмеження поставок зброї до України. Про це заявив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час спільного брифінгу з головою уряду Чеської Республіки Андреєм Бабішем, передає кореспондент УНН.

    “Чеська Республіка — це одна з небагатьох країн, яка повністю зняла всі бар’єри поставок до України озброєнь і входить в четвірку держав, разом з Канадою, Францією і Великобританією, яка таким чином проявила свою чітку позицію і підтримку до України”, — зазначив прем’єр.

    За його словами, Київ дуже цінує чітку й послідовну підтримку Чехії у боротьбі з країною-агресором і найближчим часом має намір укріплювати економічні зв’язки із чеськими компаніями.

    Нагадаємо, як повідомлялося раніше в УНН, сьогодні Президент України Володимир Зеленський зустрінеться з очільником уряду Чехії Андреєм Бабішем, який перебуватиме в Україні з офіційним візитом.

    Марія Мамаєва

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.