• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Реформування пенітенціарної системи України дозволило заощадити понад 260 млн грн

    Опубликовано: 2019-08-27 17:30:14

    Оптимізація системи управління Державною кримінально-виконавчою службою дозволила заощадити понад 260 млн грн бюджетних коштів. Про це заявив заступник міністра юстиції Денис Чернишов, передає УНН з посиланням на ДКВС України.

    Чернишов, зазначив, що вперше в історії України запроваджено проєвропейську систему виконання покарань без ізоляції від суспільства – пробацію, що дозволило не менше ніж у 10 разів зекономити бюджетні кошти.

    "Ми розмежували систему управління пенітенціарною системою пробацією та удосконалили систему контролю з прав людини у в'язницях, – зауважив заступник Міністра юстиції, – Оптимізували систему управління Державною кримінально-виконавчою службою – створили 6 міжрегіональних управлінь, а також оптимізували 22 в'язниці, що дозволило заощадити понад 260 млн грн бюджетних коштів", - сказав Чернишов.

    Нагадаємо, слідчі ізолятори в Україні заповнені на 95% і майже всі не відповідають європейським нормам.

    Анна Мурашко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.