• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На УЕБ в липні реалізовано 47 млн. куб. м. природного газу

    Опубликовано: 2019-08-09 08:46:48

    Липень був винятково сприятливим для торгівлі природним газом на Українській енергетичній біржі. Загалом компанії реалізували 16 млн. куб. м. ресурсу липня та 31 млн. куб. м. ресурсу серпня. Ініціаторами торгових сесій серед інших були як українські видобувні компанії, так і трейдери.

    Позитивну динаміку показували торги Нафтогаз Трейдинг. У липні дочірня компанія Нафтогазу  була ініціатором у 16 торгових сесіях, за результатами яких реалізувала 12,3 млн. куб. м. ресурсу липня та 13,2 млн. куб. м. ресурсу серпня. Компанія з 5 липня реалізувала майже 100% виставлених обсягів ресурсів липня та серпня. Це найкраща результативність продажів серед інших ініціаторів торгових сесій за напрямком "Природний газ".

    Серпень для Нафтогаз Трейдинг розпочався не менш результативно: компанія з 1 по 6 серпня реалізувала майже  10 млн. куб. м. ресурсу серпня та 4 млн. куб. м. ресурсу вересня. Зазначаємо, що з 1 серпня компанія реалізує ресурси серпня та вересня кожного торгового дня.

    "Ми задоволені співпрацею з Нафтогаз Трейдинг у побудові ліквідного біржового ринку природного газу в Україні. Компанія впроваджує транспарентні процедури продажу ресурсу, що сприяє розвитку прозорого ціноутворення на ринку природного газу" - зазначив Голова біржового комітету Української енергетичної біржі Олексій Дубовський.

    Для участі в торгах зацікавленим сторонам зазвичай необхідно пройти процедуру KYC, а також отримати акредитацію на біржі. Запрошуємо всіх бажаючих брати участь у торгових сесіях з купівлі-продажу природного газу на Українській енергетичній біржі.

    Нагадаємо, що ціни Української енергетичної біржі, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 р. № 485, визначені одним із індикаторів, на основі яких встановлюються ціни природного газу для населення в рамках Положення про покладення спеціальних обoв’язків (ПСО). Станом на червень та липень ціна ресурсу природного газу на УЕБ була найнижчою серед інших індикаторів, включених до формули.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.