• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Криза не в сільському господарстві, а в системі його підтримки - Юрій Бойко

    Опубликовано: 2006-02-17 11:32:00

    В Україні немає кризи сільського господарства – є криза системи державної підтримки аграрного сектора. Про це 15 лютого в Дніпропетровській області заявив один із лідерів "Опозиційного блоку НЕ ТАК!", голова Республіканської партії України Юрій Бойко.

    "Це міф, що у нас існує криза сільського господарства. У нас криза керування аграрним сектором. У світі існує всього дві галузі, які не можуть працювати без державної підтримки – це вугільна промисловість і сільське господарство", – підкреслив політик.

    Він також відзначив, що подібним міфом також є твердження про те, що Україна – це аграрна країна. "Насправді це не так. Частка продукції власного сільського господарства не перевищує в середньому 24 відсотка. Для порівняння – у Франції частка аграрного сектора становить 36-38 відсотків", – сказав Юрій Бойко.

    Ще одним міфом лідер республіканців назвав міф про родючість українських чорноземів: "Насправді українські чорноземи не найродючіші в світі. У Полтавській області максимальна товщина досягає 2,4 метри, у той час коли в Аргентині – 16 метрів".

    Нагадаємо, що Юрій Бойко є автором програми "Новий економічний патріотизм". Програма передбачає економічний прорив України за рахунок модернізації промисловості й впровадження 100 інновацій у різних галузях, у тому числі в аграрно-промисловому комплексі. Юрій Бойко вважає, що його економічна програма дозволить Україні протягом 5-7 років увійти до "великої двадцятки" найбільш індустріально розвинених країн світу. Прес-служба Республіканської партії України

    Інф. RPU.ORG.UA

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.