• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Старт Проекту щодо кредитування сільських позичальників заплановано на третій квартал 2006 року

    Опубликовано: 2006-02-14 10:58:00

     Завершила свою роботу оціночна місія Світового Банку, що працювала в рамках проекту „Розширення доступу до ринків фінансових послуг” (кредитування позичальників у сільській місцевості).

     Як повідомлялося раніше, спеціально уповноваженою Комісією з відбору банків для участі в Проекті, моніторингу дотримання ними вимог Проекту та за результатами аналізу діяльності банків, здійсненого експертами Світового банку, визнано трьох переможців, що візьмуть участь у Проекті.

     Члени місії спільно з фахівцями Міністерства фінансів провели низку зустрічей з бенефіціарами, комерційними банками і міжнародними донорськими організаціями, під час яких відбулося обговорення проектів Кредитної угоди між Україною і Світовим Банком, субкредитної угоди між МФУ і комерційними банками та інші документи, що мають бути затверджені у рамках проекту. Також визначено план дій для завершення підготовки до старту Проекту.

     Відповідно до погодженого плану, черговий етап переговорів між Світовим Банком і українською стороною заплановано на 16-17 березня 2006 року. У травні 2006 року має відбутися засідання Ради директорів Світового Банку. Ратифікація угоди запланована на червень-вересень, старт Проекту - на третій квартал 2006 року.

     Прес-служба  МФУ

     

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.