• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кредити онлайн – як обрати компанію за своїми потребами?

    Опубликовано: 2019-02-18 14:36:23

    Фінансові проблеми часом трапляються в житті кожної людини. І роблять вони це, зазвичай, в найбільш неочікуваний момент, коли отримати матеріальну підтримку буває найважче. Неможливість знайти спосіб вирішення своєї проблеми сильно пригнічує і засмучує, але досить це терпіти! Сучасні мікрофінансові організації утворені саме для того, щоб будь-хто міг почувати себе комфортно і знати, що подолати скрутні часи допоможе кредит онлайн.

    Що таке кредит онлайн?

    Це популярна послуга, що надається багатьма мікрофінансовими організаціями. Вона допомагає отримати гроші в борг будь-коли, не виходячи із дому, безпосередньо на свою банківську картку. Умови співпраці із так званими кредитними кафе є набагато простішими, ніж у випадку із банками, тому розраховувати на матеріальну підтримку від таких установ може значно більша кількість людей.

    Переваги онлайн кредитування

    Швидкопозики за невеликий проміжок часу набули серйозної популярності не просто так. Цей вид послуг, крім можливості співпраці в режимі онлайн, має декілька вагомих переваг:

    1. Швидкість оформлення позики. Майже в усіх МФО, в середньому, на всю процедуру від подання заявки до отримання відповіді і переказу грошей на картку йде не більше 30 хвилин.

    2. Невелика кількість документів. Проблеми банківського кредиту не тільки у великій вірогідності отримати відмову, а й у необхідності збирати цілу купу документів для того, щоб подати заявку. Кредит онлайн оформлюється за наявності мінімуму документів (зазвичай лише паспорту і коду ІНН буває достатньо), без поручителів, довірених осіб, заставного майна, будь-яких довідок чи виписок.

    3. Можливість отримати у борг невеликі суми. Банкам видавати маленькі суми невигідно – витрати не перекриються відсотками. Більшість же МФО охоче надає матеріальну підтримку від 100 гривень. І повернути такі позики можна протягом тижня або навіть декількох днів.

    Із чого починати вибір кредитора?

    Обираючи фірму, де взяти кредит онлайн, в першу чергу потрібно визначитися із типом позики. Вони бувають:

    • цільовими;
    • нецільовими.

    Цільові позики видаються суворо на оплату конкретного рахунку – за побутову техніку, авто, нерухомість, наприклад. Про призначення кредиту позичальник обов’язково повинен розповісти кредитору.

    Нецільові кредити видаються на будь-які потреби, і клієнт не повинен розповідати про них фінансовій установі. Проте за це, зазвичай, доводиться додатково платити – цей тип позики є більш дорогим в обслуговуванні.

    Як обрати компанію для отримання позики?

    Перед тим як підписувати угоду про співпрацю, потрібно детально ознайомитися із усіма умовами надання позик. Щоб кредит на картку із допомоги не перетворився на проблему, слід звертати увагу на такі основні нюанси:

    1. Щомісячні виплати. Необхідно розуміти, із чого вони складаються, і якими мають бути, з урахуванням усіх відсотків, комісій, внесків, якщо такі присутні.

    2. Страховка. Багато які фінансові установи включають її в тіло кредиту, проте від оплати цієї послуги сміливо можна відмовлятися, адже держава не може змусити людину застрахувати своє життя.

    3. Валюта. Найвигідніше брати кредити онлайн у тій валюті, в якій позичальник отримує зарплатню.

    4. Виплати. Обов’язково треба дізнатися, чи дозволяє МФО передчасне повне повернення коштів чи гроші потрібно буде віддавати частинами, доки не завершиться дія кредитного договору.

    5. Штрафи. Навіть якщо клієнт планує повернути борг вчасно і не сумнівається в тому, що це йому вдасться, із санкціями і штрафами, які накладаються на боржників, ознайомитися потрібно.

    Порівняти умови співпраці, що їх пропонують різні фінансові установи, обрати найкращий кредит і якнайшвидше його отримати допоможе сервіс finpanda.com. Тут є вся необхідна інформація про онлайн кредитування і особливості роботи компаній, які надають матеріальну підтримку населенню. Більше ж про фінансові новини в країні і світі можна дізнатися на сайті https://24tv.ua/kredit_tag812/.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.