• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стратегія ФАО щодо зміни клімату тепер доступна російською мовою

    Опубликовано: 2018-05-02 08:27:39

    «Спокійне життя неможливе, якщо не забезпечити продовольчу безпеку і не викорінити голод, а продовольства не буде, якщо не вирішити проблему зміни клімату», -  зазначив Генеральний директор ФАО Жозе Граціану да Сілва в своїй вступній статті до публікації «Стратегія ФАО щодо зміни клімату». Публікація на 44 сторінках доступна англійською, іспанською, французькою мовами, а тепер ще й російською мовою.

    Викорінення голоду і неповноцінного харчування у всіх його формах - основна мета Організації, але вона не повинна досягатися за рахунок виснаження наших природних ресурсів і позбавлення наступних поколінь майбутнього. Ось чому питання забезпечення стійкості присутнє в усіх аспектах роботи ФАО.

    Підвищення температури частково обумовлено діяльністю сільського господарства і продовольчих систем, але від них же в величезній мірі залежить і вирішення проблеми скорочення викидів парникових газів та адаптації до зміни клімату.

    Стратегія щодо зміни клімату грунтується на семи принципах, пов'язаних із соціальною інтеграцією, екологічною стійкістю і діях, орієнтованих на досягнення результату. Стратегія була розроблена для забезпечення більш скоординованої та ефективної роботи ФАО по боротьбі зі зміною клімату. Крім цього, вся світова спільнота і країни на національному рівні зможуть тепер скористатися перевагами, які супроводжують таке розширення взаємодії та підвищення інформованості.

    Нагадаємо, що стратегічний документ «Пріоритети по адаптації до зміни клімату в Україні» буде доступний вже у червні поточного року.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.