• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Правова допомога бізнесу

    Опубликовано: 2018-05-01 21:46:05

     

    Якщо Ви вирішили розпочати власний бізнес або під час його ведення виникли питання правового характеру, то пропонуємо негайно звернутись до Адвокатського бюро «Слинько та партнери». Вам можуть бути надані наступні юридичні послуги:

    Юридичні консультації по веденню бізнесу з наступних галузей права:

    - корпоративного;

    - податкового;

    - господарського;

    - адміністративного;

    - цивільного;

    - митного.

    Юридичний супровід під час реєстрації бізнесу

    Адвокат в Києві ( див. slinko.com.ua/uk ) візьме на себе обов’язки збору пакету документації, необхідної для реєстрації підприємства будь-якої, на Ваш вибір, організаційно-правової форми (приватного підприємства, товариства з обмеженою відповідальністю та ін.). Адвокат також, якщо це необхідно, надасть правову допомогу, пов’язану з внесенням змін до установчих документів.

    Ви можете скористатися допомогою по складанню різноманітних господарських договорів, замовити аналіз проекту договору або існуючої угоди, отримати допомогу в оформленні додаткових угод до договорів, інструкцій, правил та інших юридичних документів. Адвокат допоможе з оформленням корпоративних договорів, проектів рішень органів управління.

    Юридична допомога у податкових питаннях

    Адвокат консультує з питань податкового врегулювання, допомагає обрати правильну організаційно-правову форму ведення бізнесу, обирає найбільш сприятливу систему оподаткування бізнесу, консультує з питань складання фінансової звітності, забезпечує супровід податкової перевірки, представництво інтересів клієнта, оскарження дій (рішень) контролюючих органів та ін.

    Податкові спори (див. slinko.com.ua/uk/podatkovi-spory ) є досить складними, а тому вимагають глибокого вивчення спеціалістом вузького профілю, який володіє достатнім досвідом роботи у сфері оподаткування. Працівники Адвокатського бюро «Слинько та партнери» – це спеціалісти, що володіють комплексними знаннями основ ведення бізнесу, бухгалтерії, права.

    Представницькі послуги адвоката у суді направлені на захист Ваших прав у трудових, господарських або податкових спорах.

    Захист прав (підозрюваного, обвинуваченого, підсудного) у разі здійснення кримінального провадження.

    Адвокат по кримінальним справам Київ (див. slinko.com.ua/uk/kryminalne-pravo ) вступить в процес на будь-якій стадії провадження, миттєво розпочне збір доказової бази, що виправдовує або суттєво зменшує вину підзахисного, здійснить його представництво на різних стадіях процесу, а у разі винесення обвинувального вироку, клопотатиме про умовно-дострокове звільнення або амністію.

    Послуги адвоката надають наступні переваги:

    - інформаційну забезпеченість;

    - кваліфіковане ведення переговорів;

    - розв’язання найрізноманітніших складних питань за участю досвідчених спеціалістів;

    - економію власних коштів на постійне утримання штатного юриста;

    - вирішення спорів договірним шляхом.

    Послуги надаються досвідченими спеціалістами, за плечима яких є велика кількість позитивно вирішених для клієнтів справ. Довіряючи нам свій бізнес Ви захищаєте його від будь-яких неправомірних посягань, зберігаєте свої капітали, підвищуєте свою репутацію.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.