• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЧЄ до 22 років: 2 золота, 2 срібла та 4 бронзи в активі збірної України

    Опубликовано: 2018-04-03 08:48:40

    Боксери збірної України демонструють напрочуд вдалий та переконливий результат на Чемпіонаті Європи до 22 років. Нагадаємо, цьогорічну Континентальну першість приймала з 26 березня по 1 квітня Румунія.
    За результатами проведених напружених та безкомпромісних поєдинків в активі збірної України 8 нагород, серед яких: чотири бронзи, два срібла та два золота, які нашій команді принесли Олексій Токарчук та Степан Грекул.
    «Черговий потужний виступ збірних команд України на міжнародній арені на початку 2018 року. Вдячний кожному хто був причетний до цього результату: тренерському складу на чолі з Сергієм Глущенко та Сергієм Данилівим, персональним тренерам, медикам, масажистам, та, звичайно ж, боксерам, які показали мужність та характер в боротьбі за нагороди Чемпіонату Європи, - зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус. - Вісім здобутих нагород - це гідний показник в поєдинках з найсильнішими боксерами континенту. Пишаюсь також тим, що збірній України вдалося перевершити показник здобутих медалей в порівнянні з минулорічними результатами. Це є якнайкращим підтвердженням правильної та якісної роботи команди».
    Нагадаємо, на Чемпіонаті Європи до 22 років 2017 року збірна України здобула п’ять медалей, серед яких: одна золота, одна срібна та три бронзові медалі. Чемпіоном Європи минулого року у складі збірної України став Олександр ХИЖНЯК.  
    Загалом список переможців та медалістів цьогорічної Континентальної першості виглядає наступним чином:
    Золото:
    Вагова категорія 75 кг – Олексій ТОКАРЧУК
    Вагова категорія 81 кг – Степан ГРЕКУЛ
    Срібло:
    Вагова категорія 48 кг – Юлія ДЕМ`ЯНЕНКО
    Вагова категорія 91 кг – Сергій ГОРСКОВ
    Бронза:
    Вагова категорія 49 кг – Євген ОВСЯННІКОВ
    Вагова категорія 69 кг – Максим ПИЛИПЕЦЬ
    Вагова категорія 64 кг – Діана СТАРКОВА
    Вагова категорія 69 кг – Наталія МЕЛЕШКО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.