• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Global Money Week в Університеті банківської справи

    Опубликовано: 2018-03-13 08:49:42

    З понеділка, 12 березня, і впродовж тижня у Харкові, Львові, Черкасах та Києві Університет банківської справи проведе численні заходи в рамках Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week) в Україні.

    Впродовж п’яти років Україна бере участь у цій міжнародній просвітницькій ініціативі і ДВНЗ Університеті банківської справи традиційно кожного року приєднується до фінансової просвіти молоді. Саме цього тижня в інститутах Києва, Львова, Харкова та Черкас пройдуть різноманітні заходи: вікторини, ділові ігри, зустрічі, екскурсії, круглі столи, мета яких привабити увагу дітей та молоді до важливості фінансової грамотності.

    Цього року в Інституті банківських технологій та бізнесу УБС з 12 березня студенти та учні 9-11 класів Києва зможуть спробувати свої сили у діловій грі бізнес-симуляції з питань заощаджень. Ділові ігри з питань заощаджень пройдуть також у Чернігові та Бердичеві. Впродовж тижня студенти київських ВНЗ запрошені до участі у діловій грі «Cash Flow», а 14-15 березня магістри інституту побувають на майстер-класах від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

    У Харкові 14 березня учні шкіл та технікумів будуть змагатися у квесті «У пошуках фінансових скарбів», а також в інтерактивній інтелектуальній грі «Азбука фінансових знань», організованій Харківським інститутом УБС. Також школярі зможуть побувати на екскурсіях у банківських установах та 13 березня взяти участь у круглому  столі для учнів шкіл та технікумів «Найвигідніші інвестиції в освіту». В Харківському інституті пройдуть також семінари-консультації за участю працівників банківських установ «Розуміння заощаджень». Окрім того, учні загальноосвітніх закладів міста зможуть стати учасниками фінансово-освітньої гри «СashFlow», мета якої допомогти молоді осягнути секрети отримання пасивних доходів і правильної системи заощаджень в повсякденному житті.

    Черкаський навчально-науковий інститут УБС з 12 березня організовує ділові фінансові ігри для учнів 10-11 класів та студентів: батл «Економічний геній», «Створи власну справу», фінансовий квест «Вмію зберігати», а для учнів 1-4 класів студенти проведуть англомовну гру «Фінансова абетка». 14 березня охочі зможуть пограти у фінансово-економічну гру «Cash flow».

    Львівський навчально-науковий інститут УБС 12 березня організовує для студентів ІІІ-V курсів зустрічі з успішними випускникам вишу, які поділяться своїм досвідом досягнення успіху. 13 березня львівські школярі зможуть взяти участь в інтерактивній грі «Фінансовий брейн-ринг» та «Успішний фінансист», а третьокурсники інституту позмагатися у фінансовому квесті . Учні Миколаївської гімназії запрошені на тренінг-гру «Заощадження», а учні Львівського економічного ліцею 16 березня візьмуть участь у грі «Успішний фінансист»!

    Як відомо, Global Money Week – це щорічна глобальна ініціатива, що включає світові й регіональні акції та заходи, мета яких – надихнути дітей та молодь дізнатися більше про гроші і заощадження, про те, як заробляти, вести бізнес тощо.

    Мета Global Money Week – звернути увагу громадськості на фінансову освіту і фінансову грамотність, за допомогою веселих та інтерактивних заходів розповісти дітям та молоді про всі аспекти, пов'язані з грошима.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.