• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені назвали головні 5 причин, чому чоловіки зраджують

    Опубликовано: 2018-02-18 17:24:24

    Згідно зі статистикою, через зраду з боку чоловіка розпадається приблизно 60-70% сімей.

    Вчені назвали 5 найпоширеніших причин чоловічої невірності. Пропонуємо ознайомитися з ними.

    Нудьга

    На думку фахівців, найчастіше чоловіки йдуть «наліво» через банальну нудьгу. Рутина і одноманітність моторошно набридає сильній статі. Чоловікові хочеться, щоб в ліжку було хоч якесь розмаїття. Якщо цього не відбувається, то він, швидше за все, буде зраджувати.

    Мало спілкування

    Друга поширена проблема чоловічих зрад - дружина занадто мало уваги приділяє не собі, а саме чоловікові. Подружжю треба постійно отримувати емоційну віддачу один від одного. Якщо спілкування між ними немає, то виникає бажання знайти емоції на стороні.

    Сварки і нерозуміння

    Часто причиною зрад є напружена обстановка будинку. Між чоловіком і дружиною постійно відбуваються скандали, сварки і навіть бійки. Це показує, що потрібно вирішити важливі проблеми в стосунках і розібратися в тому, що не влаштовує вас один в одному.

    Відсутність любові

    Бувають такі випадки, коли шлюб укладається з розрахунку або в ранньому віці при активній участі батьків. У кращому випадку подружжя звикнуть один до одного, але через деякий час чоловік може зустріти ту жінку, яку по-справжньому полюбить.

    Переконання, що зрада - це нормально

    Багато що залежить від того, як виховувався і ріс чоловік. Якщо батько регулярно зраджував матері, то існує ймовірність, що син буде робити це стосовно своєї дружини також.

    healthyliving.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.