Вчені назвали головні 5 причин, чому чоловіки зраджують

18 фев, 17:24

Згідно зі статистикою, через зраду з боку чоловіка розпадається приблизно 60-70% сімей.

Вчені назвали 5 найпоширеніших причин чоловічої невірності. Пропонуємо ознайомитися з ними.

Нудьга

На думку фахівців, найчастіше чоловіки йдуть «наліво» через банальну нудьгу. Рутина і одноманітність моторошно набридає сильній статі. Чоловікові хочеться, щоб в ліжку було хоч якесь розмаїття. Якщо цього не відбувається, то він, швидше за все, буде зраджувати.

Мало спілкування

Друга поширена проблема чоловічих зрад - дружина занадто мало уваги приділяє не собі, а саме чоловікові. Подружжю треба постійно отримувати емоційну віддачу один від одного. Якщо спілкування між ними немає, то виникає бажання знайти емоції на стороні.

Сварки і нерозуміння

Часто причиною зрад є напружена обстановка будинку. Між чоловіком і дружиною постійно відбуваються скандали, сварки і навіть бійки. Це показує, що потрібно вирішити важливі проблеми в стосунках і розібратися в тому, що не влаштовує вас один в одному.

Відсутність любові

Бувають такі випадки, коли шлюб укладається з розрахунку або в ранньому віці при активній участі батьків. У кращому випадку подружжя звикнуть один до одного, але через деякий час чоловік може зустріти ту жінку, яку по-справжньому полюбить.

Переконання, що зрада - це нормально

Багато що залежить від того, як виховувався і ріс чоловік. Якщо батько регулярно зраджував матері, то існує ймовірність, що син буде робити це стосовно своєї дружини також.

healthyliving.com.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/432207.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua