• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Cергій Рибалка вимагає від керівництва СБУ пояснень стосовно інформації по викрадання біткоїнів у Анатолія Каплана

    Опубликовано: 2018-01-22 14:28:33

    Народний депутат України, екс-керівник фінансового комітету Ради Сергій Рибалка вимагає від голови СБУ Василя Грицака пояснень стосовно інформації про можливе викрадання працівниками спецслужби особистих біткоїнів (вид криптовалюти) з електронних гаманців засновника журналу про криптовалюти та блокчейн «Форклог (ForkLog)» Анатолія Каплана.

    Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

    «Звернувся з депутатським запитом до голови СБУ Василя Грицака стосовно обшуків у засновника журналу про криптовалюти та блокчейн «Форклог (ForkLog)» Анатолія Каплана та можливого викрадення  його особистих біткоїнів (вид криптовалюти) з електронних гаманців співробітниками СБУ…З власного досвіду знаю, що нинішні силові структури та правоохоронні органи здатні на подібні злочини.  Чекаю на відповідь та повідомлю, коли вона буде», - написав він.

    При цьому депутат додав, що дізнався про ці події з матеріалу сайті «Економічна правда».

    Слід зазначити, що Сергій Рибалка є ініціатором проекту Закону "Про стимулювання ринку криптовалют та їх похідних в Україні", у якому ключовий акцент зроблений саме на стимулювання розвитку ринку, а не тільки на його регулюванні державними органами.

    Також, згідно із законопроектом, кріптобіржі повинні будуть отримати статус фінустанов, ліцензії на свою діяльність і нести відповідальність за ведення діяльності з порушенням ліцензійних умов.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.