• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Куди і як продати волосся вигідно?

    Опубликовано: 2018-01-10 14:07:43

    У Вас виникла необхідність продати волосся ? Ви звернулися за правильною адресою, адже компанія Charm Hair – саме те, що Вам потрібно.. Ми давно працюємо на ринку України і впевнено очолюємо список лідерів в даній сфері. Ми гарантовано пропонуємо Вам найвищі розцінки, індивідуальний підхід та високу майстерність наших майстрів. Де б Ви не знаходились, ми завжди з радістю і на вигідних для Вас умовах допоможемо у вирішенні питання продажу волосся.

    Ще одна приємна новина – ми запрошуємо Вас відвідати наш салон у м. Київ. До Ваших послуг – наші найкращі майстри, які не просто допоможуть Вам гарно і коректно обрізати локони, а й підберуть та запропонують сучасну стильну зачіску, високопрофесійно її виконають, порадять найкращу методику по догляду за волоссям саме Вашого типу. Високу оплату, стильний вигляд та гарний настрій ми Вам гарантуємо!

    Якщо ж у Вас не буде можливості приїхати до нас, то, слідуючи нашим порадам, можна виконати зріз волосся самостійно і надіслати його нам. Для цього потрібно гарно помити голову з шампунем та кондиціонером, дати волоссю висохнути, розчесати його. Далі треба зробити резинкою тугий хвостик (або кілька, в залежності від густоти), опустити її від основи на 6-7 см і гострими ножицями зробити зріз. Упакувати матеріал потрібно в натуральну тканину або папір. Зателефонувавши нам, Ви зможете попередньо приблизно оцінити вартість зрізаних локонів і отримати відповіді на всі необхідні питання.

    Мабуть, Вас цікавить, які зрізи на сьогодні є найдорожчими та користуються найбільшим попитом? Це – блонд, світло-русявий колір (так званий слов’янський тип) від 40 см, а також дитячі кучері. Пам’ятайте, що зовнішній вигляд грає дуже важливу роль при оцінюванні. Щоб отримати гарну винагороду за улюблене волосся, варто правильно доглядати за ними під час всього періоду росту. Намагайтеся не пошкоджувати структуру і уникати пересихання . Мийте голову кожні 2-3 дні, використовуючи при цьому бальзами і маски, що мають вiдновлювальну функцiю.

    Надсилати бандероль ми рекомендуємо через «Нову пошту», адже їхні відділення знаходяться майже в кожному населеному пункті України. Відправка посилки післяплатою вбереже Вас від дій аферистів та гарантує швидку доставку та оплату. І пам’ятайте – ми завжди раді бачити Вас у нашому салоні в м. Київ. Попередньо просто зателефонуйте – і ми особисто Вас запросимо!

    Якщо Ви вирішили кардинально змінити свій зовнішній вигляд – ми з радістю допоможемо Вам і Вашим близьким зробити це максимально корисно та позитивно!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.